Call of Duty World War 2 komt naar de Switch?

Altijd al meer willen weten over Call of Duty World War 2 en op welken consols  die uit komt. In dit artikel behandel ik meerderen vragen zoals, komt Call of Duty World War 2 op de Switch? en ik vertel ook in dit artikel of op de E3 Call of Duty World War 2 voor de Switch zal worden gepresenteerd en wanneer Call of Duty World War 2 zal uitkomen en hoe duur Call of Duty World War 2 zal gaan worden voor verschilden consols. Je leest het allemaal in dit artikel.

  • Toegevoegd op de Nintendo Switch? 

De komende Call of Duty World War 2 zal misschien worden toegevoegd op de Nintendo Switch console volgens geruchten. Hoe ze dit willen doen is dat ze Nintendo- accounts aan hun games willen linken zo dat de speler het speel kan spelen en wanner ze dit willen toevoegen is nog niet bekend. Ook heeft ontwikkelaar Beenox die verantwoordelijk was voor Nintendo-ports van eerdere Call of Duty’s heeft een tweet geplaats die onthult dat Beenox werkt aan een militaire schooter voor misschien de Switch?

  • Nintendo-account koppelen.

Voorheen was het alleen mogelijk om een PSN, Xbox Live of Steam-account te koppelen op de website van Call of Duty maar er is pas een Nintendo-account knop verschenen. Dat wijst er mogelijke op dat er een Switch-versie van Call of Dutty WW 2 komt. Waarschijnlijk komt Call of Duty WW2  niet op de Wii en Wii u omdat, de game in HD is en de Wii en Wii U dit waarschijnlijk niet aankunnen dus, de fans van de Switch hebben geluk.

  • Presentatie op de E3.

Volgens Badfive heeft een anonieme bron aangegeven dat de Switch-versie van Call of Duty WW2  rond de E3 gepresteerd zal gaan worden door Nintendo de presentatie zal ongeveer 1 uur duren wat er gaat gebeuren bij de presentatie is nog geen nieuws over. Call of Duty World War 2 is op dit moment in ontwikkeling bij Sledgehammer. 

  • Hoeveel gaat Call of Duty World War 2, kosten?

Call of Duty World War 2 gaat kost voor de PS4: € 69,99 , voor de Xbox One  kost die € 62,99 en voor de PC zal Call of Duty World War 2 € 54,99 gaan kosten. Wat Call of Duty World War 2 gaat kosten voor de Nintendo Switch is nog niet bekend gemaakt gokkend wordt dat verteld tijdens de E3.

  • Trailer Call of Duty World War 2. 

Te zien in de trailer van Call of Duty World War 2 zie je dat het zich afspeelt in de tweede wereld oorlog. In het begin van de trailer zie je soldaten beginnen aan de missie D-Day en hoe ze het strand op komen waar ze zwaar onder vuur worden genomen door Duitse soldaten daarna, volgen kleinen fragmenten waar je het personage ziet vechten met Duitse soldaten en het personage op een tank ziet zitten met je team vervolgens, aan bijna het eind van de trailer kom je te weten dat het personage dat je gaat spellen in Call of Duty World War 2 een boerenjongen is uit Texas verder wordt er niet meer gezegd over het personage in Call of Duty World War 2.

 

  • wanneer komt Call of Duty World War 2 uit? 

Call of Duty WW2 speelt zich af in de tweede wereld oorlog waar fans van Call of Duty al jaren om hebben gevraagd en ze krijgen uiteindelijk hun zin. Op 3 november komt Call of Duty WW2 uit voor de Xbox one, PlayStation 4, pc en misschien dus ook de Nintendo Switch wie weet? 

Advertenties

Een gedachte over “Call of Duty World War 2 komt naar de Switch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s