Red Dead Redemption 2 uitgesteld naar 2018?? 

Red dead Redemption 2 komt niet meer Uit in 2017 heeft Rockstar games bekend gemaakt ze willen Red dead Redemption 2  nu in 2018 in de lente uitgeven de bedoeling was dat de game oorspronkelijk  herfst dit jaar verscheen maar dat gaat niet lukken. 

Nog even wachten. 😢

Rockstar games, zegt dat red dead Redemption 2 meer tijd nodig heeft omdat ze nog niet klaar zijn met het ontwikkelen voor Ps4 en xbox one dus de fans van Red dead Redemption 2 moeten nog even wachten jammer genoeg. 

vervolg. 

Red dead Redemption 2 is het vervolg op  de eerste Red dead Redemption uit 2010 waarin je speelt als het personage John Marston, die een deel van de Verenigde Staten en Mexico verkend. 

Het vervolg is net zoals Red dead Redemption  1 een open wereld.  Je krijgt waarschijnlijk ook online wat een beetje op gta5 online zal gaan lijken. Hier kunnen spelers het tegen elkaar opnemen en missie uitvoeren.

Trailer.

Er is al een trailer uit van de nieuwe Red dead Redemption 2 hier zie je het personage in het wildwesten zoals je verwacht van Red dead Redemption.

Wat gaat Red Dead Redemption 2 kosten??? 

Wat Red dead Redemption 2 zal gaan kosten voor de Ps4 is bekend € 60.00 euro ongeveer voor de xbox one zal Red dead Redemption 2 het zelfde kosten. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s