Legendarische Pokemon eindelijk in Pokemon Go??? 

Ben jij ook een pokemon Go speler en wacht je er al maanden op om eindelijk legendarische Pokemon te vangen zoals, Zapdos, Moltres en Articuno eindelijk is het zover volgens Mathieu de facet van Niantic. 

  • Legendarische Pokemon zomer 2017 in Pokemon Go    

Bij elke generatie Pokemon zijn er en aantal zeldzamer en sterkeren Pokemon deze Pokemon zijn daardoor lastiger te vangen. In de eerste generatie van Pokemon gaat het om Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo en Mew, en in de tweede generatie gaat het om de volgende Pokemon Raikou, Suicune, Entie, Lugia, Ho-Oh en Celebi. Deze legendarische pokemon ontbreken nu nog in Pokemon Go. Het was al bekend dat Niantic deze Pokemon dit jaar zal toe voegen in Pokemon Go, maar in een interview met Niantic is nu bekendgemaakt dat ze deze zomer worden toegevoegd aan Pokemon Go.

  • Spelen tegen ander trainers.

Het spelen tegen anderen trainers in Pokemon Go zal deze zomer ook worden toegevoegd wat de fans van Pokemon Go erg graag wilde was een Battle systeem en ze krijgen eindelijk hun zin dus deze zomer wordt het weer Pokmon Go spelen wie weet. Zijn dit voor jouw redenen om weer Pokemon Go weer eens op te starten laat het weten in de reacties ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s