SONY BEVESTIGD WELKE GAMES ZE OP DE E3 TONEN

Sony heeft bevestigd  welke games ze op de E3 gaan tonnen. Er zitten en paar grote namen tussen deze lijst is natuurlijk niet alles wat op de E3 gepresenteerd zal gaan worden. 

In een interview heeft Sony baas Shawn Layden  onthuld welke games er op de E3 gaan komen. Hieronder zitten een paar grote namen waar we zeker meer van willen horen en de lijst in nog niet eens volledig. De volgende namen zijn bevestigd door Sony:

 • God of War. 
 • Spider-Man 
 • Uncharted The Lost Legacy. 
 • Days Gone. 
 • Gran Turismo Sport.  

De 5 Sony Games voor E3

  De kans bestaat dat de E3 dit jaar eindelijk het moment wordt waarop de wereld meer krijgt te zien van Spider-Man voor de Ps4. 

  Verder God of War, wordt gepresenteerd de makers van God of War gaan compleet een andere richting in met de aankomende God of War voor de Ps4. de nieuwe God of War lijkt bijna op de The Last Of Us, met een bebaarde Kratos en een kind. de nieuwe God of War zal ook een third person hebben. 

  Days Gone moet een nieuwe zombie genre game worden die Sony heeft ontwikkeld en Uncharted The Lost Legacy is een uitbreiding van Uncharted 4 wat de nieuwe uitbreiding inhoud is nog niet bekend. Grand Turismo Sport wordt de nieuwste realistische racegame voor Ps4 de eerste geluiden over het spel zijn niet erg positief. Van deze 5 games die Sony bekend heeft gemaakt vindt  jij het best laat het weten in de reacties. ☺️ 

  Advertenties

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s