Assassins Creed Origins aangekondigd door Xbox! 

​Assassins Creed Origins aangekondigd door Xbox. De nieuwe assassins Creed is eindelijk aangekondigd door Xbox op de E3 dit weekend. 

Welke console?
De nieuwe Assassins Creed Origins is verkrijgbaar bij de lancering van de Xbox One X en vanaf 27 oktober 2017 voor de Xbox One, Playstation 4 Pro, de normale Playstation 4 en Windows PC. Het team achter Assassin’s Creed IV: Black Flag heeft ongeveer vier jaar gedaan over Assassins Creed Origins. 

Verhaal Assassins Creed Origins. 

Assassin’s Creed Origins speelt zich af in het Oude Egypte, de meest mysterieuze plek uit de geschiedenis. In de Assassins Creed Origins speel je als Bayek een beschermer van Egypte  zijn taak is dat Bayek moet voorkomen dat er duistere krachten over Egypte gaan leiden. Om deze krachten tegen te houden, richt Bayek de assassin’s brotherhood op.

Nieuwe functies.

Spelers kunnen stijgen in level, vinden buit en kiezen vaardigheden om hun getrainde Assassin eigen te maken. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van een nieuw vechtsysteem waarmee ze meerdere vijanden tegelijk kunnen aanvallen en zich ook tegen meer dan een vijand kunnen verdedigen. Ook zijn er in het spel zeldzame wapens te vinden, die een unieke kracht hebben waardoor het makkelijker wordt om eindbazen te verslaan. Het spel geeft je daarnaast de vrijheid om op je eigen tempo missies te kiezen en te voltooien.

Wanneer komt Assassins Creed Origins uit?

Assassin’s Creed: Origins zal uitkomen op 27 oktober 2017 en zal €59,99 gaan kosten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s